La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

VOLS PERDRE PES? AIXÍ ÉS COM HO ACONSEGUIRÀS AMB EL MÈTODE SUIFF

El mètode SUIFF basa el seu programa de pèrdua de pes en les últimes tendències científiques i en el millor pla d'entrenament pensat per a tu.

Per a baixar de pes i disminuir massa grassa, els estudis científics donen molta importància al treball muscular per la següent raó:

"Fins ara, els programes típics de pèrdua de pes estaven basats en un treball cardiovascular d'intensitat mitjana i en una dieta hipocalórica. Aquesta combinació, si bé dóna resultat a curt termini, ha demostrat que la persona també perd massa muscular i que per tant el seu metabolisme basal disminueix, repercutint a mitjà termini en un augment de pes com a conseqüència"

Per a mantenir el nostre sistema muscular necessitem gastar 4 vegades més de calories basals que per a mantenir el nostre greix. Si tenim més massa muscular cremem més calories basals cada dia, ajudant a mantenir millor el nostre pes.

El programa per a pèrdua de pes SUIFF està dissenyat específicament per a garantir la pèrdua de greix i augmentar lleugerament la massa muscular.

Treballem per nivells d'exercici per a poder adaptar-nos al màxim al teu estat físic actual i millorar-ho progressivament en el temps. No busquem resultats immediats ja que són dolents a mitjà termini. És important crear hàbits per sempre.

El nostre mètode SUIFF et programa un sistema mínim de treball per a cada setmana amb uns objectius a aconseguir, pensats per a tu.

ENTRENAMENT MUSCULAR

De 2 a 3 sessions setmanals per a millorar la massa muscular de tot el teu cos. Entrenos de tan sols 20’ - 25’.
Aconseguiràs moure de 2.000kg a 3.000kg setmanals.

ENTRENAMENT CARDIOVASCULAR

D'1 a 2 sessions setmanals cardiovasculars HIIT o MIIT. Entrenos de tan sols 20’ - 25’. No sempre, en funció del nivell.
Per a tenir una vida més activa, et donem uns consells: caminar almenys 10.000 passos al dia, pujar escales, aixecar-se cada 2 hores de la cadira o del sofà per a fer una petita caminada o fer 2 exercicis fàcils.

Hauràs d'afegir tu: El teu sistema nutricional


Una dieta adequada amb un/a nutricionista perquè et doni pautes personals que puguis aplicar al llarg de la teva vida, no sols durant el període de dieta. És important que sàpigues regular el teu hàbit alimentós per sempre (sense dietes) i incorporar-lo a la teva forma de vida.

Els programes de pèrdua de pes SUIFF s'estructuren en períodes de 12 setmanes, que és el temps mínim per a començar a veure resultats. Per a motivar-te més, cada programa consta de quatre fases de 3 setmanes cadascuna, les quals aniran augmentant la seva dificultat de manera progressiva a mesura que avancem, per a així assegurar una adaptació i una evolució adequada.


Durant totes aquestes fases hauràs de complir amb una sèrie d'objectius establerts perquè així puguis aconseguir els resultats desitjats. A més, aniràs rebent feedback constant cada setmana per a veure en quin punt et trobes.

D'aquesta manera, podràs anar fent programes de 12 setmanes de manera regular i aniràs aconseguint els teus objectius. No volem enganyar-te amb resultats immediats: només els programes regulars en el temps et donaran els resultats que esperes, per sempre. Entrena amb nosaltres i veuràs el resultat.

Com a conclusió:

  • Només tu pots canviar els teus hàbits.
  • Incorpora un pla d'entrenament de força i cardio pautat per professionals com el de SUIFF. No serveix fer sessions soltes sense un pla.
  • No facis dietes contínuament: el teu cos no ho entén. Dóna-li una pauta continuada i veuràs que la resposta serà molt bona.
  • Sigues regular: és el més important per a canviar el teu cos i els teus hàbits.

A SUIFF T'AJUDEM A ACONSEGUIR-HO!