La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Programa de tonificació muscular

El mètode SUIFF de tonificació muscular està enfocat en aconseguir dos objectius molt importants a la nostra vida:

Guanyar massa muscular

 

Sabem que la nostra massa muscular va disminuint un 1% cada any de forma natural si no fem res. Perdem massa muscular a partir dels 30 anys i després dels 50 s’accelera aquesta pèrdua. A més, segons estudis recents, s’ha comprovat que el sistema muscular és en realitat un autèntic òrgan endocrí que segrega desenes de molècules imprescindibles per al funcionament correcte del nostre cos. Es per això que el treball muscular s’ha tornat un imprescindible si volem mantindre la nostra salut. Hem de guanyar massa per que la estem perdent i a més ens garanteix el bon funcionament del nostre cos.

Millorar la nostra composició corporal

 

L’exercici de tonificació muscular ajuda també a millorar la nostra imatge corporal, a tonificar totes les parts del cos per a obtenir així una proporcionalitat corporal. En la nostra vida diària fem servir una part molt petita de la nostra musculatura, normalment caminem, seiem, pugem escales i poc més. La part superior del nostre cos va perdent força més ràpidament, al igual que el Core, tota la faixa abdominal que ens ajuda a mantindre el cos en bona posició i els òrgans al seu lloc. Amb el treball de tonificació mantindrem tot el nostre sistema muscular en forma.

El nostre mètode SUIFF de tonificació muscular et programa un sistema mínim de treball per a cada setmana, amb uns objectius a aconseguir, pensats per a tu. Ens basem en aconseguir una tensió mecànica i un estrès metabòlic a la musculatura, que farà que puguis augmentar la teva massa muscular.

El programa no està pensat per a la gran hipertròfia muscular, està pensat per a la salut muscular i sentir-nos bé amb el nostre cos. Sobretot, en dones que pensen que si fan feina de força semblaran musculets. Les dones tenen 10 vegades menys testosterona que els homes, de manera que la definició muscular és molt més difícil que l'home. Treballar força és garantia de salut física.

Si mai no has entrenat la força muscular, no et preocupis, treballem per nivells d'exercici per adaptar-nos al màxim al teu estat actual físic i millorar-lo progressivament en el temps. No busquem resultats immediats ja que són dolents a mig termini. És important crear hàbits per sempre.

Et programem:

Entrenament muscular

 

Per aconseguir augmentar la massa muscular, treballarem durant les sessions de força exercicis amb diferents rangs de repeticions, sent ideal que arribem sempre a estar a prop de la fallada muscular (que ens costi fer les últimes repeticions, deixant-nos una o dues en recambra, per tant haurem d'esforçar-nos).

3/4 sessions setmanals per millorar la teva massa muscular, en tot el cos. Entrenaments de només 25-35'.

És molt important la recuperació de 48 hores per tornar a treballar els mateixos grups musculars. No més és millor en força.

Aconseguirem moure de 3.000 a 4.000 kg setmanals.

Entrenament de mobilitat articular, estiraments i HIIT muscular

 

Al programa trobaràs sessions de mobilitat articular i estiraments per combinar amb el programa de força, i cada cert temps, un HIIT amb un enfocament més "muscular", amb més exercicis de força, per combinar amb els altres entrenaments i mantenir-nos motivats.

Hauràs d'afegir tu: El teu sistema nutricional

 

Per guanyar massa muscular també és molt important una alimentació adequada, amb un extra a nivell calòric, ja que les nostres necessitats energètiques estaran augmentades i necessitaràs més energia per produir la síntesi proteica.

T'aconsellem una dieta adequada amb un/a nutricionista per a que et doni pautes personals per poder aplicar al llarg de la teva vida. És important que sàpigues regular el teu hàbit alimentari per sempre, sense dietes, incorporant-lo en la teva forma de vida.

Els programes de tonificació muscular SUIFF, s'estructuren en períodes de 12 setmanes, que és el període mínim per començar a veure resultats. Per motivar-te més a cada programa de 12 setmanes, consta de quatre fases de tres setmanes cadascuna, les quals, aniràn augmentant la seva dificultat de manera progressiva a mesura que avancem, per assegurar una adaptació i evolució adequades. Durant totes les fases, s'hauran de complir amb una sèrie d'objectius establerts per així aconseguir els resultats desitjats. A més, s'anirà rebent un feedback constant cada setmana per veure en quin punt ens trobem.

Així podràs anar fent programes de 12 setmanes de forma regular i aniràs aconseguint el teu objectiu. No volem enganyar amb resultats immediats, són pa per avui i fam per demà, només els programes regulars en el temps et donaràn el resultat que esperes per sempre. Entrena amb SUIFF i veuràs el resultat.

Com a conclusió:

 

  • L'entrenament de força és imprescindible.
  • L'entrenament de tonificació t'ajudarà a millorar la teva composició corporal i veure’t millorar
  • Incorpora un pla d’entrenament per aconseguir el teu objectiu de tonificació muscular, dissenyat per professionals com els de SUIFF. No serveix fer sessions soltes sense un pla.
  • Incorpora un pla nutricional adequat, i crea hàbits duradors.
  • Sigues regular, es l'única cosa important per canviar el teu cos i els teus hàbits.

A SUIFF t'ajudem a aconseguir-ho!