La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

No et quedis sense força per córrer

Complementar la preparació de la cursa amb un entrenament de força incrementa les possibilitats d'èxit i redueix el risc de lesions

Fuerza

Al contrari del que pots arribar a creure, la cursa és una disciplina de força. Per córrer, especialment quan ens iniciemn en aquesta disciplina, elq ue hem de procurar és ser més forts, ja que estem realitzant un moviment cíclic, que es repeteix unes 150-160 vegades per minut.

Per exemple, en una cursa de 8km farem entre 7200 i 7700 gambades amb els seus respectius impactes contra el terra. És necessari disposar de la força suficient, no només per realitzar un gest correcte, sinó també per suportar l'impacte. La força és el factor que determinarà l'èxit del repte que ens plantegem com un objectiu saludable i gaudint de l'esport. Complementar la preparació de la prova amb un entrenament de força adequat, no només incrementa les possibilitats d'èxit, sinó que redueix les possibilitats de patir una lesió.

Però, com ha de ser l'entrenament?

Un programa de força per corredors inicials ha de ser complementari a la nostra sessió de running i podem integrar-lo de manera que no requereixi el temps d'entrenament. Amb ell reforçarem els grups musculars que més utilitzem al córrer. Aquest entrenament ens assegurarà una postura correcte durant la cursa, reforçarà els músculs i equilibrarà el sistema millorar el nostre rendiment i evitant lesions.

Quins avantatges comporta entrenar amb SUIFF?

Per una banda, SUIFF ens permet controlar la quantitat d'esforç que realitzem i adaptar-la al nostre progrés en cada exercici per assegurar que apliquem la força adequada al nostre nivell. A més a més, ens permet dedicar-li el temps correcte a cada sessió, sense preparació prèvia i allà on vulguem. A l'aplicació disposes dels programes d'entrenament que necessites per cada objectiu, de manera que només has de fer un clic per tenir accés a un programa adaptat a les teves necessitats i deixar-te guiar a través d'un entrenament personalitzat dissenyat per professionals

Així que ja ho saps, la millor manera d'aconseguir els teus objectius de forma saludable és millorar la teva força, reduir riscos, incrementar les possibilitats d'èxit i, tot això, mentre entrenes amb amics o a casa. Comencem?