La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Trucs per mantenir-te en forma aquestes vacances

TRUCOS PARA MANTENERTE EN FORMA

Com adaptar la teva rutina d'entrenament quan estiguis de vacances? El gimnàs et queda lluny, trenques amb els horaris del teu dia a dia ia més et surten plans molt més interessants ... Així és possible anar-se'n de vacances i mantenir-se en forma. A continuació et deixem un parell de trucs per mantenir-te en forma aquestes vacances que t'ajudaran a maximitzar el teu entrenament.

  1. Entrena entre les 18: 00h i les 20: 00h durant al menys 15'-20 ': En aquest moment del dia és quan els nivells de testosterona són més elevats i per tant la combinació d'entrenament amb una posterior berenar rica en proteïnes tindrà més efecte en construir el teu musculatura i mantenir-te en forma.
  2. Pren un berenar ric en proteïnes just després d'entrenar. En aquestes hores la síntesi proteica és la més alta del dia i en combinació amb l'entrenament previ ajudarà a tornar més eficaç l'entrenament. En aquest mateix blog trobaràs algunes receptes senzilles i molt adequades per a complementar la teva activitat esportiva
  3. Separa l'entrenament de força i el de resistència idealment a 24h entre l'un i l'altre. Combina entrenaments de força amb entrenament cardiovascular molt lleuger però recorda que és important deixar el temps de repòs adequat entre ells. El descans, encara que no li fem gaire cas, és un dels pilars fonamentals perquè la teva activitat física sigui efectiva.

Combinant entrenaments de cardio lleugers amb els plans d'entrenament que et proposem en SUIFF aconseguiràs mantenir el to muscular i la forma física durant aquestes vacances, sense que per això hagis de renunciar als teus plans. No renunciïs a mantenir-te en forma aquest estiu sense deixar de gaudir de les teves vacances.