La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Descobreix la nova millora de l'app SUIFF PRO

SUIFF PRO és una eina tecnològica pels professionals de l'acondicionament físic i la rehabilitació. Gràcies al seu sensor de força a tracció i la seva app mòbil, pots realitzar valoracions funcionals de força en accions dinàmiques i isomètriques, i entrenar amb biofeedback de la força en una gran varietat de màquines d'entrenament. 

A SUIFF seguim treballant per millorar els nostres productes i serveis, i avui us volem presentar una millora important de l'eina "Editar gràfica" de l'app SUIFF PRO.

Durant la gravació d'una sessió de registre, pots fer servir l'eina "Editar gràfica" per modificar al teu criteri el punt d'inici i final d'un registre, i eliminar així les parts que no vulguis que es tinguin en compte als informes de resultats.

Així doncs, amb la última actualització de l'app de SUIFF PRO podràs fer servir l'eina "Editar gràfica" desde la secció "Històric" per editar els teus registres quan vulguis i les vegades qeu vulguis.

D'aquesta manera, si durant la gravació de les teves sessions no tens temps d'editar els teus registres, podràs fer-ho al moment que vulguis, una vegada hagis finalitzat i guardat les teves sessions.

Al següent vídeo t'ensenyem com fer-ho:

https://www.youtube.com/watch?v=Y0kifIia8mk