La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Marató de Barcelona, ¡preparats, llestos,... força!

MÚSCULOS MÁS RESISTENTES PARA MEDIA MARATÓN Y MARATÓN

¡S'acosta la Marató de Barcelona!

Aquest proper 10 de març uns 20.000 runners de tot el món afegiran una altra marca al seu currículum esportiu. Però, ¿com s'han entrenat per a una prova de tan llarga distància? Podria pensar-se que es tracta d'acumular quilòmetres: sortir a córrer cada vegada més distància per acostumar el cos a la prova final, però estarien cometent un greu error, ja que no tindrien en compte la necessitat d'entrenar la força.

Per què hauríem d'entrenar la força per córrer?

Les curses de llarga distància impliquen milers de repeticions d'un moviment amb impacte i en cadascuna d'aquestes repeticions les articulacions es veuen afectades per aquest impacte. A més sotmetre el cos a tant de temps d'activitat física pot provocar problemes posturals causa de la fatiga o de problemes amb la tècnica que cada un de nosaltres pugui tenir. Complementar el nostre entrenament de running amb l'entrenament de força ens ajudarà a evitar lesions, permetre que els nostres músculs rendeixin a l'màxim i tenir millors sensacions durant la cursa.

Com entrenem la força per una marató?

És bàsic entrenar les cames ja que seran la part de el cos més afectada durant la cursa. L'entrenament de cames se centrarà en treballar els glutis, quàdriceps, isquiotibials i bessons a través d'exercicis com salts laterals, sentadillas, extensions de maluc en quadrupèdia i lunges. Però per a un entrenament complet hem també entrenar el Core, que ens ajudarà a mantenir una postura correcta durant tota la prova. Els talls de llenyataire ens ajudaran a reforçar la musculatura abdominal, el pes mort a una cama amb rem contralateral a un braç reforçarà els nostres dorsals i lumbars a més de glutis i isquiotibials i amb les extensions de maluc en quatre grapes treballarem els extenseros lumbars. A l'hora de realitzar l'entrenament de força és important ordenar bé els exercicis i assegurar una correcta execució. Per als no professionals de l'activitat física això no és fàcil i una mala execució dels exercicis de força pot resultar perjudicial, per això en SUIFF hem dissenyat programes d'entrenaments per runners amb què qualsevol podrà entrenar correctament la força, ja sigui per córrer una Marató o per començar la nostra carrera esportiva amb una 5k. El sistema SUIFF et permetrà entrenar on i quan vulguis en programes adaptats a les teves necessitats. Tu poses l'energia, SUIFF posa la força!