La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Com influeix la velocitat d'execució a la força aplicada a un rem invertit en suspensió?

Monitoritzem amb SUIFF PRO la força aplicada durant un clàssic de l'entrenament en suspensió. Els resultats et sorprendran!

Si ets preparador físic, fisioterapeuta o entrenador personal, molt probablement faràs servir l’entrenament en suspensió a les rutines d’entrenament o rehabilitació dels teus clients, pacients o esportistes.

T’ensenyem com pots monitoritzar amb SUIFF PRO com varia el nivell de força a tracció en funció de la velocitat d’execució en un exercici clàssic com el rem invertit en suspensió.

L’esportista realitza 3 series de 3 repeticions cada una, a 3 velocitats d’execució diferents: velocitat baixa, velocitat mitja i velocitat alta.

L’anàlisi del registre de força amb SUIFF PRO ens permet extreure valuoses conclusions:

  • En posició inicial estàtica amb braços estirats, l’esportista està suspès un total de 28,5kg de la seva massa corporal (280N enregistrats pel sensor SUIFF PRO), el que correspondria aproximadament al 41% del seu pes corporal.
  • Per tant, el sensor SUIFF PRO ens permet conèixer el % del pes corporal que actua com a resistència en la posició incial de l'exercici en suspensió.
  • El pic de força augmenta clarament amb l'augment de la velocitat d'execució, degut a l'increment de l'acceleració del cos.
  • Tot i així, la força mitja de la sèrie gairebé no es modifica, només s'observa un lleuger increment amb l'augment de la velocitat d'execució, degut a l'augment de la inèrcia causada per la velocitat de la massa corporal provoca un major descens del nivell de força a tracció durant part del recorregut de la flexió de braços.
  • Per tant, la gestió de la força al llarg del recorregut articular durant l'entrenament en suspensió varia en funció de la velocitat d'execució del moviment.

Aquest tipus d'informació pot ser de gran ajuda pels professionals de l'acondicionament físic i la rehabilitació a l'hora de programar aspectes com la càrrega i la velocitat d'execució en un determinat exercici d'entrenament en suspensió.