La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Nadal Fit amb SUIFF

Aquest Nadal SUIFF s'acosta al públic amb un punt de venda al Centre Comercial Diagonal Mar.

SUIFF, marca de tecnologia esportiva, vol acostar-se al gran públic amb el seu sistema d'entrenament SUIFF. Per això, l'espai SUIFF no és una botiga convencional, sinó que és un punt d'entrenament de fitness on els visitants poden fer un "Fitness Test" totalment gratis fins el 5 de gener, a través del sistema SUIFF.

SUIFF és un sistema d'entrenament funcional orientat a totes aquelles persones qeu vulguin fer activitat física amb l'objectiu de facilitar i fomentar la pràctica esportiva de forma regular. SUIFF guia a l'usuari en la correcta execució dels exercicis, proposa els entrenaments més adequats en funció de la seva activitat física i monitoritza l'entrenament en temps real. Les dades de l'activitat es mostren al dispositiu mòbil de l'usuari durant l'entrenament i es queden guardats a l'aplicació, cosa que permet veure l'evolució al llarg del temps.

Però SUIFF no s'orienta només a l'usuari final, també està desenvolupant una línia professional dirigida a Entrenadors Personals i Fisioterapeutes amb la que  podran mesurar la força dels seus clients en qualsevol entorn i per diferents tipus d'exercicis.

SUIFF és una spin-off d'Estel S.L, empresa de referència en el sector industrial amb 40 anys d'experiència, i l'any passat va ser galardonada amb el premi a l'Emprenedoria en la IV Edició dels Premis Empresa i Esport d'Indescat.