La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Full body: l'entrenament més complet

Entrenamiento Full Body

Fitter, la teva petició ha estat escoltada! Ja està disponible a l'app de SUIFF un programa de tres mesos d'entrenament Full Body: l'entrenament més complet! El programa FULL BODY està especialment dissenyat per tonificar-te sigui quina sigui la teva condició física, ja que prioritza exercicis poli articulars (és a dir, aquells que impliquen més d'una articulació) globals: esquats, pes mort i traccions amb barra. 

El programa d'entrenament FULL BODY és perfecte per millorar la força i el to muscular com a complement al nostre entrenament habitual o per aconseguir un cos més tonficiat. A més, és una opció perfecte per persones que s'inicien a la pràctica de l'exercici i no volen invertir més de 2 o 3 dies d'entrenament a la setmana. El programa FULL BODY no només proporciona un entrenament complet a cada sessió sino que, a més a més, s'estructura en diferents fases durant 12 setmanes per assegurar un benefici real a la teva condició física.

Fase 1: Prepara el teu cos

La fase 1 suposa la presa de contacte amb el programa i presenta una combinació d'exercicis globals per la millora de la força. L'objectiu és oferir-te una proposta d'entrenament que et permeti introduir-te a la pràctica de l'entrenament, realitzant sessions de mitja hora a qualsevol lloc. Està organitzat en circuit i és recomenable efectuar-lo durant 3 o 4 setmanes. En aquesta fase et sentiràs millor i amb més energia.

Fase 2: Augmenta el nivell

La fase 2 permet una evolució al presentar un entrenament més exigent, de més durada i que presenta una major dosi d'esforç. Amb aquesta plantilla permetem seguir incrementant els nivells de força sense augmentar el temps de les sessions. Segueix sent una proposta en circuit i, igual que a la fase 1, es proposa una durada de 3-4 setmanes.

Fase final: tonifica't

La última fase del programa eleva la seva durada fins als 30' i s'estructura en sèries, proposant una rutina d'entrenament basada en exercicis globals i poli articulars que posen el focus en guanyar força general en tot el cos durant 3 o 4 setmanes més. Amb el programa FULL BODY et sentiràs millor, més lleuger i augmentaràs la teva sensació de benestar. Comencem?