La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Aconsegueix els teus propòsits

Aquest any millora les teves marques!

Mejora tus marcas con una buena alimentación

Benvingut a 2019! Avui posem a prova la nostra força de voluntat començant a complir, o incomplir, els nostres propòsits d'any nou. Per als que som esportistes i ja superem al seu dia la fase deixar de fumar, entrenar 4 vegades a la setmana o fer una marató nostres propòsits esportius van més enllà: Millorar les nostres marques. En aquest article et donem alguns consells per manetener una bona alimentació perquè aquest any aconsegueixis els teus objectius i gaudeixis més del teu esport. (A més, després d'aquests dies el teu cos t'està demanant a crits una dieta més equilibrada)

Una bona alimentació no et farà un campió, però una dolenta pot provocar que no ho siguis

La bona alimentació és un dels factors més importants per l'esport, però en moltes ocasions no li presetem suficient atenció. Com a molt, adquireix importància en els dies previs a una competició aeròbica de llarga durada, o mitjançant els suplements que es realitzen en proves en les que intervingui de forma important la força. Si intentem acostar-nos el màxim possible a una bona alimentació per l'esportista, seria aquella que aporta a l'organisme els nutrients adequats en quantitats idònies per cada persona, proporcionant-nos l'energia necessària. Tot i que això varia en funció de cada un i de l'esport a realitzar, podríem dir que aproximadament el repartiment calòric de la dieta d'un esportista és d'entre un 60-65% de carbohidrats, entre un 20-30% de grases i un 10-15% de proteínes. És important tenir en compte els següents punts per aconseguir aquesta bona alimentació.

  • Consumeix una àmplia varietat d'aliments.
  • Ingereix, al llarg del dia, almenys quatre racions de verdures i/o fruites.
  • Consumeix aliments frescs i crus.
  • Com a mínim, 2 racions de lactis al dia (aconsellable almenys 1200mg de calci en adults), preferiblement desnatats o semidesnatats.
  • Millor carns magres (i, depenent de l'esport, millor vermelles).
  • Consumir aliments rics en ferro amb aquells que tinguin vitamina C (s'absorbeix millor).

En altres articles d'aquest blog us deixàvem receptes tant pel dia previ a una prova esportiva com per la vostra dieta regular. Evidentment, cadascú ha de trobar la seva pròpia fòrmula dins d'una bona alimentació. Sobretot, escolta el teu cos i presta atenció al que et senti millor. El camí és llarg però a SUIFF confiem en tu, comença aquest 2019 amb tota la força per aconseguir els teus objectius!