La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

CONCURS Instagram. Quin és el teu #retoSUIFF?

CONCURSO #RETOSUIFF

SORTEIG Instagram. Quin és el teu #retoSUIFF?

Vols aconseguir tableta? Reduir la marca en la teva propera cursa? Perdre pes? No et posis cap límit! A SUIFF t'ajudarem a fer-ho realitat. Penja el teu vídeo (màxim 1 minut) explicant-nos el teu repte d'activitat física i guanya 1 Kit SUIFF i un entrenament personalitzat amb seguiment durant 3 mesos.

Com pots participar?

  1. Grava el teu vídeo explicant el teu objectiu Fit.
  2. Pneja el vídeo al teu Instagram etiquetant @suiff_system i utilitzant l'etiqueta #retoSUIFF (Recorda que has de seguir el nostre compte!)
  3. Molta sort! Estigues atent al nostre perfil d'Instagram on publicarem el guanyador/a.

El vídeo amb més likes serà el guanyador d'un Kit SUIFF i un entrenament personal complet amb seguiment durant 3 mesos. Recorda que perquè veiem el teu vídeo has de tenir el perfil públic! A més, pots etiquetar amics als comentaris perquè també puguin participar. Tens temps fins diumenge 9 de juny a les 23:55h per participar. Molta sort!

BASES DEL CONCURS

 

Quin és el teu #retoSUIFF? SUIFF et proposa plans d'entrenament per aconseguir qualsevol repte que et proposis, el seu sistema de resistències elàstiques, sensor i app et permet fer un seguiment personalitzat de la teva activitat física des del primer dia. Per això t'oferim el sorteig d'un Kit SUIFF i un entrenament personal complet, a càrrec d'un professional esportiu, amb seguiment durant 3 mesos. Participar en el sorteig és molt senzill! Has gravar un vídeo explicant el teu objectiu físic o esportiu, compartir-ho en el teu perfil Instagram amb l'etiqueta #retoSUIFF i esmentar @suiff_system. Recorda que, si tens el perfil d'Instagram privat, no podrem veure el teu vídeo i en conseqüència el teu vídeo no entrarà en el sorteig; Assegura't de tenir el perfil d'Instagram obert! El sorteig finalitzarà el diumenge 9 de juny de 2019, a les 23.55 hores. El / la guanyador / a del sorteig es comunicarà el proper dilluns 10 de juny de 2019, mitjançant el perfil d'Instagram de SUIFF (@suiff_system) i contactant directament amb la persona mitjançant menció del seu compte d'Instagram en el nostre post (Estigues a l' lloro!) SUIFF mesura el teu rendiment de força a temps real per a superar-te a tu mateix. A més, la seva portabilitat li permet ser el gimnàs més exclusiu de l'món: pots triar cada dia l'entorn que més et vingui de gust per el teu entrenament.

BASES LEGALS DEL SORTEIG

1.- Companyia organitzadora. SUIFF pertanyent a ESTEL S.L., amb domicili a Can Noguera 19, 1-2, Pol. Ind. El Barcelonès, 08650 Abrera, Barcelona amb NIF B-08.331.340, organitza un CONCURS denominat SORTEIG QUIN ÉS EL TEU #RETOSUIFF?

2.- Desvinculación d'Instagram. Instagram no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment d'Instagram i és conscient de que està proporcionant la seva informació a SUIFF i no a Instagram. La informació que proporcioni s'utilitzarà per gestionar la participació del concursant, per comunicar-li el premi i usos comercials.

3.- Objecte i mecànica del concurs. El concurs consisteix en sortejar un Kit SUIFF i un entrenament personal complet, a càrrec d'un professional SUIFF, amb seguiment durant 3 mesos. La mecànica consisteix en què els participants hauran de ser fans de la pàgina SUIFF (https://www.instagram.com/suiff_system/), compartir un vídeo explicant el seu objectiu Fit, etiquetar @suiff_system i utilitzar l'etiqueta #retoSUIFF. Entre totes les participacions s'escollirà el vídeo amb més likes aconseguits. El perfil personal ha de ser públic ja que, del contrari, si és privat SUIFF no podrà veure el vídeo a la xarxa. S'eliminaran les participacions inadequades que no cumpleixin algun dels 3 requisits: ser seguidor de la pàgina @suiff_system, compartir la publicació en públic i etiquetar el vídeo amb el hashtag #retoSUIFF. La participació en el concurs suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat intel·lectual i d'imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a SUIFF els drets d'explotació de naturalesa intel·lectual, industrial i/o d'imatge que puguessin correspondre-li o derivar de les participacions enviades per participar al concurs.

4.- Duracda i àmbit.La data de començament de l'concurs serà el 6 de Maig de 2019 i finalitzarà el 9 de Juny de 2019 a les 23:55.

5.-Requisits per participar.Podran participar en la promoció totes les persones físiques majors de 18 anys que siguin fans de la pàgina oficial d'Instagram @suiff_system i que comptin amb un perfil d'usuari real i actiu a Instagram. No podran participar aquells perfils falsos o sospitosos.

6.- Selecció de el guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament. Es seleccionarà el guanyador amb una aplicació que triarà el vídeo que segueixi el perfil de @suiff_system, compti amb l'etiqueta #retoSUIFF i tingui més likes. Es comunicarà el guanyador durant la setmana de l'10 a el 14 de Juny de 2019 a el perfil d'Suiff d'Instagram. Si no s'aconsegueix contactar amb el perfil guanyador en un termini de 2 dies des del primer intent de contacte, o aquest renunciés a el premi, es procedirà a seleccionar una nova persona guanyadora, perdent l'anterior perfil seu dret a reclamar el premi. Així mateix, es comunicarà el nom de el guanyador en la fan page d'Instagram de SUIFF i via missatge privat, un cop finalitzada la promoció i durant les 24 hores següents.

7.- Premis

  • 1 Kit SUIFF
  • 1 entrenament personal complet, a càrrec d'un professional SUIFF, amb seguiment durant 3 mesos

L'organització de l'concurs es reserva el dret a modificar els productes a lliurar per altres de similar pes i característiques. Dependrà de l'estoc disponible en el lliurament de el premi. El premi serà enviat per via postal. El premi no pot ser canviat pel seu valor en metàl·lic ni per cap altre producte.

8.- Reserves i limitacions S'entendrà, a títol enunciatiu, però no limitador, que es produeix frau, quan es detecta el suposat ús d'aplicacions independents a la pàgina web; la realització d'un abús de consultes a l'servidor i tots aquells comportaments que puguin resultar aparentment abusius i / o malintencionats. La constatació de qualsevol d'aquestes circumstàncies durant el concurs suposarà la desqualificació automàtica de l'concurs, així com la pèrdua de el premi si se li hagués atorgat. SUIFF queda eximit de qualsevol responsabilitat en el supòsit d'existir algun error en les dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació. Igualment, no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, robatoris o qualsevol altra circumstància imputable a correus que puguin afectar l'enviament dels premis. SUIFF es reserva el dret d'emprendre accions judicials contra aquelles persones que realitzin qualsevol tipus d'acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació de l'concurs. SUIFF exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la manca temporal de disponibilitat o de continuïtat de l'funcionament dels serveis mitjançant els quals es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a els mateixos, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l'accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d'Internet. SUIFF es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en el bon fi de l'concurs, quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin dur-la a terme en la forma en que recullen les presents bases. SUIFF es reserva el dret a ajornar o ampliar el període de el concurs, així com la facultat d'interpretar les presents bases legals. Així mateix, l'empresa organitzadora queda exempta de tota responsabilitat si es dóna algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant el gaudi de el premi. SUIFF es reserva el dret a excloure com a guanyador el vídeo amb més likes, en el suposat cas que aquest faci apologia a pràctiques lesives, perjudicials per a la salut, o que contingui missatges discriminatoris o ofensius.

9.- Protecció de dades. Les dades subministrades pels participants seran tractats confidencialment i recopilats en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, sent ESTEL S.L. titular i responsable d'aquest fitxer, amb domicili social a Abrera, la finalitat serà la gestió de el present sorteig i enviament d'informació comercial que pogués ser del seu interès. ESTEL S.L. garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides en el present CONCURS, en especial pel que fa a l'atenció de l'exercici dels drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants. A l'participar en el concurs s'accepta la utilització de les dades de caràcter personal per a l'enviament de comunicacions comercials per part d'Estel, S.L.

10.- Aceptació de les bases. La simple participació en el concurs implica l'acceptació de les presents Bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part d'aquestes implicarà l'exclusió de l'participant i com a conseqüència d'això, ESTEL S.L. quedarà alliberat de l'acompliment de l'obligació contreta amb aquest participant.

 

¿VOLS SABER-NE MÉS? MIRA ELS NOSTRES VÍDEOS, EXPLORA LA NOSTRA WEB I SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER O SEGUEIX-NOS A FACEBOOK, INSTAGRAM O TWITTER.