La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Com augmentar la massa muscular?

Segur que més d’una vegada t’has preguntat quina es la clau per augmentar la massa muscular.

A l’actualitat, cada vegada perlame més sobre la importància de la força per la salut, però molta gent fuig de la hipertrofia muscular pensant que és només estètica i que es convertirà en Hulk. Obliden la seva relació directa amb la força i els seus altres beneficis, incloent aquells lligats exclusivament a l’augment de la massa muscular.

Si vols guanyar massa muscular, en aquest article t'oferim els millors consells per aconseguir-ho.

 Les tres claus principals per guanyar massa muscular són: una alimentació saludable, un descans adequat i l’entrenament de força.

A partir dels 25 anys la majoria de persones comencen a perdre massa muscular i això és un procés que s’accelera a partir dels 40 anys. Per això, és de vital importància conservar la nostra massa muscular i, dins de les nostres possibilitats, treballar per augmentar-la.

Beneficis d'augmentar la massa muscular

 

Augmentar la nostra massa muscular i, per tant, la nostra força, té nombrosos beneficis per la nostra salut. El teixit muscular juga un paper molt important a la nostra salut metabòlica, el nostre estat emocional i el nostre benestar.

En augmentar la massa muscular millorem la densitat òssia, enfortim i mobilitzem les nostres articulacions i reduim el risc de lesió. D’aquesta manera, augmentem la nostra qualitat i esperança de vida, reduim el risc de patir lesions i millorem certes patologies com les relacionades amb el sistema cardiovascular, mecàniques, ostioarticulars, hormonals, metabòliques i, fins i tot, psicològiques.

No esperis més i comença ja a treballar la força i augmentar la teva massa muscular, descobriràs beneficis a curt i, sobretot, a llarg plaç. Si vols assessorament per part dels nostres professionals, dóna un cop d’ull a les diferents subscripcions que tenim i comença a entrenar ara amb el mètode SUIFF.