La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

PUC MILLORAR EL MEU SISTEMA IMMUNOLÒGIC AMB EXERCICI FÍSIC?

PUC MILLORAR EL MEU SISTEMA IMMUNOLÒGIC AMB EXERCICI FÍSIC?


Segons estudis científics realitzats, sembla ser que l’activitat moderada aeròbica i muscular afavoreix el sistema immunològic. Si més no, no passa el mateix amb l’exercici físic d’alta intensitat perdurable en el temps.


Segons HALL L.J.A. i altres (1) diuen que els mecanismes que fan funcionar el sistema immunològic disminueixen amb l’envelliment, per dos processos: disminueix la producció de limfòcits al disminuir la densitat mineral òssia i augmentar l’estrès oxidatiu de la cèl·lula amb l’envelliment.
Ja tenim les raons científiques, però podem fer alguna cosa perquè el nostre cos continuï gaudint de tot aquest exercici d’anticossos meravellosos?


DONCS SI!


Existeixen tres factors que ens ajuden a minimitzar l’impacte de l’envelliment i millorar el nostre sistema immunològic: els hàbits saludables, amb una alimentació adequada, el nivell baix d’estrès i una pràctica sistemàtica d’exercici físic moderat.


JA TENIM LA SOL.LUCIÓ ARA ENS FALTA L’ACCIÓ!


Som conscients de la importància de tenir hàbits saludables, potser el que més ens costa de mantenir al llarg dels temps és l’exercici físic.
Per mantenir l’hàbit de l’exercici físic, el primer de tot és voler-ho mantenir, tenir-lo com a prioritat en la vida i posar-li un horari insubstituïble, és a dir, obligatori. La segona és fer una activitat que t’agradi i al mateix temps que t’ajudi a trobar-te millor, i el tercer gran incentiu és tenir algú que t’ajudi: la teva parella, un amic, un gimnàs, un entrenador personal... Per rematar-ho no t’oblidis de regalar-te un incentiu si vas complint amb la teva regularitat.

Des de SUIFF impulsem l’exercici muscular perquè és imprescindible per un bon estat físic i t’ajudarà a millorar el teu exercit d’anticossos, segons els estudis científics. Pots realitzar qualsevol sessió amb la que et guiem, i amb una banda elàstica d’un nivell moderat aconseguiràs bons resultats per reforçar el teu sistema immunològic, combinant-lo amb exercici aeròbic.


ACCIÓ!

(1) HALL L.J.A.; OCHOA M.P.Y.; DANTAS M.E.H.; BOTELHO T.A.M.& ALARCON M.E.J. La Influencia del Ejercicio Aerobio en el Sistema Inmunológico en el Adulto Mayor. Mot. Hum.,12(1):59-63,2011.