La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

VULL ESTAR JOVE I SALUDABLE FÍSICAMENT SEMPRE, QUÈ HE DE FER?

Aquesta no és una pregunta fàcil de respondre ja que influeixen molts factors personals, encara que la veritat és que existeix una resposta universal aplicable per a tots/es: El que fem s'ha de fer amb regularitat i amb un pla estructurat, ja que, en cas contrari és molt difícil notar canvis importants en la teva salut i en el teu cos.
Actualment les recomanacions de l'OMS per a mantenir una vida saludable en adults tenen en compte dues grans àrees de treball:

1. ACTIVITAT CARDIOVASCULAR

 

Mantenir una regularitat setmanal almenys de 150 a 300 minuts setmanals de pràctica d'activitat aeròbica moderada o de 75 a 150 minuts d'activitat aeròbica vigorosa, o una combinació de les dues.
Les nostres recomanacions a tenir en compte són dues:

  • Tria les activitats que més t'agradin: Pàdel, futbol, tennis, córrer, caminar, muntanyisme, bicicleta, etc. L'important és que t'agradin perquè no et representi un esforç fer-les. Intenta combinar més d'una i si pots fer-la acompanyat/a, aconseguiràs més regularitat.
  • Tingues en compte la teva forma de vida. Si tens un treball molt sedentari, a part de fer el màxim de la recomanació, has d'intentar activar-te, pujant escales, caminant almenys 45’ al dia, fent petits exercicis senzills cada dues hores en el teu lloc de treball, etc.

2. ACTIVITAT DEL SISTEMA MUSCULAR :

 

Mantenir una regularitat setmanal d'almenys Dues vegades per setmana d'entrenament de força dels grans grups musculars. Podrien ser uns 30’ per sessió, és a dir 60 minuts a la setmana.
Les nostres recomanacions en aquesta àrea són:

  • A partir dels 30 anys no oblidis el teu treball muscular ja que és a partir d'aquest moment quan comença a decréixer 1% la nostra massa muscular cada any, provocant lesions, dolors articulars i musculars, disminució del nostre metabolisme i guany de greix.
  • Per a salut recomanem un pla que contempli 2 sessions a la setmana, d'uns 30’/sessió és suficient. Ho alternes els dies que no fas cardio. Si fas les dues coses comença per l'entrenament muscular.
  • Els exercicis de força els pots fer amb màquines en el gimnàs, o a casa amb exercicis amb el teu propi pes, però has d'alternar amb bandes elàstiques o pesos per a combinar diferents resistències. Si ho vols fer bé, et recomanem que et deixis guiar per professionals que a més puguin proporcionar-te un pla d'entrenament, ja que el treball muscular és complex perquè intervenen molts músculs i diferents formes de treball i intensitat.
  • Intensitat: Fer de 8-12 repeticions alternant tots els grups musculars amb descansos entre sessions de 48 hores.
    Una forma fàcil de mesurar l'activitat saludable setmanal és:
    Fer 10.000 passos diaris.
    Pots mesurar-ho amb aplicacions del teu telèfon mòbil

Moure 2.000kg setmanals per a dones o 3.000kg setmanals per a homes amb exercicis de força muscular.
Pots mesurar-ho amb el sistema SUIFF

També és recomanable fer exercicis de mobilitat articular i flexibilitat, que es poden incorporar a les sessions de cardio o força.
La nostra recomanació més important és que triïs les activitats cardiovasculars que t'agradin, i que per al treball muscular, que és més específic però importantíssim, t'acompanyis de professionals i sistemes amb plans d'entrenament dissenyats per a tu. En SUIFF treballem amb diferents plans segons les teves necessitats més específiques, com a

  • Pla per baixar de pes
  • Pla per a tonificar
  • Pla de salut
  • Pla per a millorar en el meu esport preferit.

Entra a www.suiff.com i comença a treballar amb el nostre mètode, moltes persones ja l'estan fent amb molt bons resultats!

En els pròxims post parlarem dels nostres plans específics i el nostre mètode amb exercicis amb bandes elàstiques monitorat i exercicis amb el propi pes corporal. Segueix els plans pensats per a tu i veuràs la diferència.