La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Comença a complir els teus propòsits d'any nou

Posa't en forma i et sentiràs millor

Ja portem 2 setmanes de 2020 i les festes, per fi, han acabat. Amb el tortell de Reis s'han acabat les excuses per no començar des de ja a complir els teus propòsits d'any nou, entre els quals pot ser que es trobi dedicar-li més temps a tu mateixa, a cuidar-te i a sentir-te millor. En aquest article no podem dir-te d'on treure més temps però si podem donar-te una solució a no necessitar tant per complir els teus objectius de posar-te en forma i sentir-te millor físicament.

Com posar-se en forma amb 30 minuts al dia?

Posar-se en forma amb 30 minuts a el dia és real, assequible ia més, fàcil. Només cal saber com i tenir força de voluntat. Per començar hem de respectar 3 pilars fonamentals per al benestar personal: descansar, alimentar-se correctament i fer activitat física regularment.

1. Descansa

Descansar correctament i el temps suficient és fonamental per rendir a l'màxim tant física com mentalment i recuperar energies cada dia. Dorm entre 7 i 9 hores a el dia. Si fas sessions intenses o llargues d'entrenament per la tarda-nit és important que acabin a el menys entre dues i tres hores abans d'anar-te'n al llit i idealment deixa un dia de descans entre entrenaments de el mateix grup muscular perquè aquest es recuperi.

2. Alimenta't correctament

No solament és important el que es menja sinó el que NO es menja, fes-li cas a l'consell de tota la vida: menja de tot una mica i sense passar-te però dóna-li protagonisme a l'verd als carbohidrats i a les proteïnes en la seva justa mesura. Tingues en compte a més com menges: menjar tranquil i ordenandamente és molt més saludable que menjar amb ànsia, amb poc temps o mentre fas altres activitats (menges més i pitjor). I finalment:

3. Realitza activitat física regularment

Dels 3 punts esmentats és el que requereix més temps i més força de voluntat ... Si ja fas esport en el teu dia a dia segurament et sigui fàcil posar-te les sabatilles i sortir a córrer després de la feina però ... i aquests dies de pluja, fred o mandra després d'un dia dur? Si no fas esport llavors el repte ja s'escriu en majúscules, ara hauràs de fer un esforç extra o, pitjor encara, trobar temps a la teva agenda? Doncs si, però aquí és on SUIFF t'ho posa més fàcil que mai proporcionant entrenaments funcionals, amb vídeos tutorials i plans d'entrenament personalitzats adaptats a les teves necessitats, sigui quin sigui el teu nivell podràs fer exercici on vulguis en 20 o 30 minuts.

Què és l'entrenament funcional?

L'entrenament funcional és aquell que no entrena músculs aïllats sinó grups musculars. Pot ser un entrenament molt complet si es fa bé ia més és adaptable a les capcidades físiques i nivell de cada persona sense importar la seva edat o condició. Els beneficis de l'entrenament funcional més són múltiples: Ajuda a cremar greix, millora la postura de el cos i l'estabilitat, evita lesions i és un excel·lent complement esportiu que enforteix els músculs ajudant a millorar el rendiment; i no, no suposa necessàriament guanyar volum ni múscul.

Com es realitza l'entrenament funcional?

L'entrenament funcional pot semblar complicat si no es té un coneixement extens en la matèria però amb SUIFF et semblarà tan fàcil com caminar: SUIFF posa a l'abast plans d'entrenament guiats amb vídeos, et proposa plantilles per perdre pes, tonificar o entrenar-te per a un esport específic, i el més important: mesura tots i cadascun dels teus exercicis perquè vegis en temps real els teus resultats.

SUIFF t'ho posa fàcil a l'hora de complir els teus propòsits d'any nou us permeten entrenar on i quan vulguis en entrenaments de 20 a 30 minuts, ara falta que el teu posis la força de voluntat ... A què esperes? Aconsegueix el teu repte aquest any!