La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Entrenament compensatori per vacances

Per als que ens agrada entrenar cada dia els períodes de vacances no tenen perquè suposar una interrumpción en la nostra rutina. Les vacances són un bon moment per enfocar-nos en les estructures i sistemes que impliquem poc en el nostre esport o als quals els exigim massa. Et proposem un entrenament compensatori que et permeti entrenar més i millor i que, a més, t'ajudi a prevenir lesions. L'objectiu d'aquest entrenament compensatori és reduir les probabilitats de lesió de certes estructures a través de la millora de l'to. Com preparo el meu entrenament compensatori?

Pensa en el teu esport

¿Quines zones del teu cos estan més entrenades i quins menys? A les zones més treballades realitza exercici d'estirament, acte massatge o tonificació en excèntric, en aquelles zones menys treballades realitza exercicis de tonificació. Per exemple, si ets corredor realitzaràs exercicis i automassatge al tren inferior (la zona més carregada) i reforçaràs el to de l'tren superior (abdominals, braços, esquena).

Selecciona els exercicis més indicats

Seguint amb l'exemple de l'corredor un exercici com les planxes seria interessant per a treballar la zona superior, en canvi per a les cames aplicaríem automassatge o tonificació excèntrica.

Tingues en compte el rang de moviment

El gest esportiu del teu esport té una amplitud concreta, és sempre recomanable que el rang de moviment total de la teva articulació sigui sempre superior, per tant, busca exercicis de rangs amplis, per conservar aquest marge de seguretat que redueix el risc de lesionar-se i de deixar de gaudir del teu esport favorit. El sistema SUIFF t'ofereix plantilles pre definides per a què aquesta activitat de manera guiada i amb la garantia d'eficiència dels nostres tècnics esportius. Gaudeix de l'esport també aquestes vacances i prepara't per a la temporada que ve amb SUIFF!