La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Controla el teu pes aquestes vacances

És difícil mantenir una rutina d'activitat física a l'estiu i és encara més difícil quan parlem de disciplina alimentària. Aquest repte pot semblar-nos impossible en el període de vacances on trenquem amb els horaris del dia a dia i només ens preocupem de relaxar-nos. En aquest post et donem alguns consells que et permetran integrar hàbits d'exercici i alimentació saludables al teu dia a dia per controlar el teu pes aquestes vacances.

Consells per mantenir el teu pes aquestes vacances

  • Fes exercici en dejú. Realitzar un entrenament d'al volant de 25' previ a la ingesta de l'esmorzar proteic ajuda a cremar grassa.
  • Pren un esmorzar ric en proteïnes i fruites. Les proteïnes afavoreixen l'efecte saciant que solem tenir després d'ingestes amb elevats nivells de sucres, a més a més ajuden a la recuperació després de l'entrenament d'una manera més eficaç que altres macronutrients.
  • Combina exercicis de força i de cardio durant l'exercici. Combina les plantilles qeu et proposem amb exercicis de cardio d'alta intensitat i curta durada, per exemple 15 minuts fen 15 segons sprint i 45 segons còmode. Pots utilitzar la cursa a peu, la bicicleta i, fins i tot, la natació.

A més de controlar el teu pes durant les vacances estaràs minimitzant el risc de patir malalties cardiovasculars. A SUIFF et proposem programes d'entrenament perquè no renunciis al teu benestar físic aquestes vacances.