La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Agulletes després de la cursa. Qué són i com tractar-les

ENTRENAMIENTO

24 hores després de la Cursa de la Dona segur que has començat la setmana motivada, amb energia ... i amb agulletes. 8km és una distància raonable per a aquelles persones que no estan acostumades a córrer regularment i cruiximent després de la cursa són la conseqüència natural. En aquest post expliquem que són les agulletes i com tractar-les, perquè de les properes curses només et portis la medalla de record.

Què són les agulletes?

Les agulletes són una lesió muscular lleu que mostra la seva major manifestació entre les 48 i 72 h posteriors a l'estímul que les ha provocat, en aquest cas una carrera, i que té una durada aproximada de 5 a 7 dies. Això vol dir 2 coses: Que demà serà pitjor i que no t'has de preocupar si aquesta setmana notes les cames adolorida.

Com fer que no apareguin les agulletes

No es pot, l'esport és èxit però també patiment, tot i així hi ha formes de pal·liar-les. Una adequada planificació de les càrregues d'entrenament i practicar una correcta higiene de sessió (estiraments i protocols d'activació i tornada a la calma) redueixen molt l'aparició i intensitat de les agulletes. En altres paraules, entrena regular i adequadament (en posts anteriors et donàvem consells per començar a córrer de forma segura). Tingueu en compte que l'aparició de cruiximent està directament relacionada amb el grau d'entrenament de la persona. És important entrenar la teva força per enfortir els músculs que participen més activament quan corres evitant així lesions i millorant el teu rendiment Tot runner pateix agulletes després de la cursa, no hem tomárnoslas com un càstig sinó com el premi d'haver superat una prova, però és important saber gestionar-les per no patir lesions i gaudir a el màxim de l'esport. Recorda, no t'has de deixar-te la salut fent esport sinó fer esport per tenir salut. I ara que ja has corregut una carrera, què millor moment per començar a entrenar? Supera't a tu mateixa en la propera cursa!