La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Dècada nova, vida nova. El teu pla d'entrenament

Estrena década, año y mes cumpliendo tus objetivos: 12 meses de entrenamiento personalizado

Aquest no és un mes qualsevol, és gener: el mes en què més ganes i voluntat li posem als nostres projectes i objectius. Però aquest mes de gener no és com qualsevol altre, és el primer mes de gener de la dècada dels anys 20, els nous anys 20. Així que si has de marcar-te una data per començar nous projectes, quin millor moment que aquest?

Pot ser que un dels teus objectius sigui sentir-te millor físicament, pot ser que ja siguis esportista i vulguis millorar les teves marques o apuntar-te a més competicions, o pot ser que vulguis perdre alguns kilos. En qualsevol cas, SUIFF et proposa la solució: enforteix els teus músculs. Pot semblar obvi, però molt poca gent sap fer-ho bé i molta gent té un concepte erroni sobre aquest tipus d'entrenament. 

L'entrenament funcional no vol dir posar-te "catxes", ni requereix que ens tanquem a un gimnàs, pel contrari, és un tipus d'entrenament que pot fer-se diàriament en sessions de 30-45 minuts i que, a més de poder escollir què volem treballar, ens aporta molts beneficis per la salut.

Què és l'entrenament funcional?

L'entrenament funcional és aquell que no entrena músculs aïllats, sinó grups musculars. És un entrenament molt complet si es fa bé i, a més a més, és adaptable a les condicions físiques i nivell de cada persona sense importar la seva edat o condició física. Els beneficis de l'entrenament funcional són múltiples: 

  • Ajuda a cremar grassa.
  • Millora la postura del cos i l'estabilitat.
  • Evita lesions.
  • És un complement excel·lent esportiu que afavoreix els músculs ajudant a millorar el rendiment.

A SUIFF volem facilitar-te la pràctica de l'entrenament funcional, perqupe sabem que disposes de poc temps, que estàs molt ocupat i que, a més a més, fa una mica de mandra treballar els músculs al llevar-se o després de la feina... No podem arreglar els dos primers, però pel tercer hem creat el Kit Travel: un kit en un còmode estoig que pots portar amb tu allà on vagis. Fer exercici a primera hora, mentre veus la sortida del sol quan estàs de vacances ja no fa tanta mandra oi?