La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

La força de les dones

Utilitza els teus músculs i no envelliràs

No fa molts anys, el 2003, es va descobrir que el sistema muscular és un veritable òrgan endocrí que segrega desenes de molècules anomenades mioquinas, que es relacionen amb altres òrgans del nostre cos per a fer que aquest funcioni perfectament.

Aquell gran descobriment ens proporciona un regal en la nostra qualitat de vida, ens dona la clau per a seguir joves físicament fins el final de la nostra vida: MANTENIR EL NOSTRE SISTEMA MUSCULAR ACTIU AL LLARG DEL TEMPS.

Els músculs han estat menyspreats durant anys. L’exercici ha estat associat al culturisme, a la hipertròfia muscular i és per aquest motiu que les dones ho hem rebutjat com a signe de masculinitat.

Com a dones necessitem fer un canvi de paradigma, de mentalitat, sense exercici muscular no frenarem el nostre envelliment, ni millorarem la nostra qualitat de vida i malgrat que ara ens trobem bé, hem de saber que la nostra massa muscular decreix un 1% aproximadament cada any i a partir de la menopausa s’accelera fins al 1,5-2% l’any. És una pèrdua invisible que no notem en el nostre dida a dia, però que al llarg del temps anirem associant a dolors articulars, genolls, esquena, cervicals, etc. Augment de grassa subcutània però també intraabdominal, és a dir, en els nostres òrgans que deixaran de funcionar eficientment.

AIXÒ ÉS UNA CRIDA A TOTS LES DONES!

Deixeu de pensar que fent exercici muscular us posareu “musculitos”, és impossible! Tenim 10 vegades menys testosterona que els homes, per el 95% de nosaltres mai definirem múscul, hauríem de treballar-lo molt i prendre suplements, etc. El nostre treball ha d’enfocar-se a no perdre massa muscular i mantenir-la al nivell que teníem als 25-30 anys. Canvieu el pensament cap a: l’activitat muscular és la que realment m’aportarà joventut vital i benestar.

Quin tipus d’exercici i quant n’he de fer per a mantenir la joventut vital?

Veurem què podem fer de moltes maneres i cada una de nosaltres buscar la que més ens agradi o encaixi en la nostra forma de viure.

Estàs preparada per a fer un canvi i treballar per a mantenir-te sempre jove?

En el proper post en parlarem.