La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Com trobar temps per fer exercici?

Moltes vegades no fem exercici físic perquè pensem que no tenim temps, i ens repetim aquestes paraules fins entrar en un bucle de “ja ho faré quan tingui més temps”, sense arribar a entrenar mai. Però la veritat és que tot és una qüestió de prioritats.

Si li preguntem a qualsevol persona amb problemes de salut què desitja, segurament una de les respostes sempre serà recuperar o millorar la salut. La salut sempre ha de ser una de les prioritats de la nostra vida. És el nostre bé més preuat i fins que no ens manca, no el trobem a faltar. I saps què?

Fer exercici és clau per mantenir una bona salut.

Tot és qüestió d’organitzar-se, així que pren nota dels consells que et proposem a continuació, ja que poden ajudar-te en els moments en els que no aconsegueixes trobar un forat per fer exercici.

  • No necessites entrenar 3 hores al dia per estar saludable. Les sessions curtes d’entrenament d’alta intensitat són molt efectives, i amb 15 minuts al dia pots entrenar tot el cos.
  • Prioritza. Tot és qüestió d’establir prioritats, no fa falta fer esport a diari, però pots dedicar-hi 2 o 3 dies a la setmana. Segur que tens temps de veure una sèrie o estar una estona amb el mòbil, oi? Llavors sí que disposes d’aquest temps extra, només necessites administrar-lo bé.
  • Organitza’t. L’organització és clau i ajuda a optimitzar el temps. Deixar la bossa del gimnàs ja preparada, anar-hi directament al sortir de la feina o reservar un dia específic de la setmana per entrenar, són petits hàbits que poden donar-te aquest temps extra que necessites.
  • Entrena amb algú. Per animar-se i no saltar-se la sessió d’entrenament no hi ha millor opció que planejar-la amb algun amic o amiga. Sempre costa més dir que no quan ja t’has compromès amb algú.

Per tant, no tenir temps no ha de ser una excusa per no fer exercici, però fins que no marquis l’exercici com una prioritat, mai tindràs temps.

¡Dóna-li prioritat a l’entrenament a la teva vida i veuràs com el temps apareixerà!